Sunny Day

Igår kom Julia över på kvällskvisten eftersom att vi var tvunga att förbereda en presentation som vi hade imorse. Den gick till vår förvåning väldigt bra och det känns som att det var en bra avslutning på engelskkursen. Jag valde att sitta kvar nästan hela dagen trots att vi inte hade några lektioner, men det var för att jag har två kompletteringsprov imorgon som ska göras, så jag valde att stanna och finslipa lite på det. 
Jag hann vara hemma i ungefär två timmar innan vi skulle hem till Felicia för att fira henne, 22 år, det är helt sjukt hur fort tiden går. Hemma hos henne bjöds det på tårta och bakelser. Vi hade en mysig stund där med en stor del av släkten. Jag är så tacksam att jag har mina kära familjemedlemmar till hands, älskar dem. 
Imorgon väntas som sagt två kompletteringsprov och sedan har jag bara en uppgift kvar att göra innan allt är klart i skolan, jag har nog aldrig känt en sån lättnad över att få sommarlov som jag kommer göra i år. 


Grattis åter igen min underbara syster. Jag vill bara säga att du tillför så enormt mycket glädje i mitt liv, och att ha dig vid min sida varje dag är en otrolig trygghet. Du är verkligen "one of a kind" och du skulle aldrig kunna vara dig själv på ett bättre sätt. Du har gått igenom så otroligt mycket på senaste tiden och jag kunde inte varit mer stolt över hur du tagit in och hanterat olika situationer. Jag ser verkligen upp till dig och har alltid gjort det, och kommer att fortsätta göra det. Glöm inte att du är så otroligt stark och att du förtjänar så mycket bra i ditt liv. Glöm inte att du är bäst. Jag älskar dig min fina storasyster, och jag har alltid varit stolt över att vara din lillasyster.